Lindbergh CLASSIC WITH BELT - Tygbyxor - navy Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lyle & Scott TIPPED - T-shirt med print - true svart vit Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lindbergh DRESS SLIM FIT - Kostymskjorta - medium blå Herrkläder
Mads Nørgaard THOR - T-shirt - bas - dark grå Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMammut SEILE - T-shirt med print - strom Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mango AVISPA - Skjorta - fuchsia Herrkläder
Mango EMERITOL - Skjorta - navy blå Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lindbergh Stickad tröja - offvit Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lindbergh SUIT PANTS SLIM FIT - Kostymbyxor - navy Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mango LISO - Surfshorts - khaki HerrkläderMango SANS - Shorts - icegrå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Liquor N Poker PINCH FADE AND ROPE WAIST TIE - Jeansshorts - washed svart Herrkläder
Marc O'Polo 2 PACK SWEN - Strumpor - dark blå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marc O'Polo SHORT SLEEVE - Piké - grå melange Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Massimo Dutti IM REGULAR-FIT - Skjorta - svart Herrkläder
Lotto TENNIS TEAMS SKIRT - Sportkjol - brilliant vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - T-shirt - bas - grön Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMassimo Dutti Sweatshirt - khaki HerrkläderMennace RIPSTOP UTILITY TROUSER - Cargobyxor - svart HerrkläderMinimum VILLE - Huvtröja med dragkedja - navy blazer Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mustang BASIC - T-shirt med print - cloud dancer Herrkläder
Napapijri Luvtröja - blå marine Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNapapijri VILLA - Surfshorts - light blå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LTB JONAS - Jeans slim fit - travers wash Herrkläder