Geographical Norway Barbouille Jacket


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ATP Atelier Palaia Terra Vacchetta Skärp

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
T-shirt Kalorier ska inte räknas, Dom ska ätas. nr 122
Tory Burch PERRY TRIPLE COMPARTMENT TOTE Handväska light umber

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPuma Grå träningsstrumpor i 2-pack Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ralph Lauren 802747812001 alltid billig frakt
Emporio Armani Solglasögon rosa guld-colouröd

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bud to rosa River Bracelet Smycken

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Monki SAMIRA BAG UNIQUE Bältesväska gul

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Versace V-ROCK Solglasögon dark havanaAdidas Daily 2.0 F34469 alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Blå Galaxy Leggings alltid billig frakt
Maria svart Emilie Wrap Ring Smycken

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Indispensable SACOCHE Axelremsväska vit Herraccessoarer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Geox Blenda alltid billig frakt
Caterpillar Berwick alltid billig frakt
Rosé Guld Örhänge till Jul - Snöflinga Stjärna & Rhinestones

På tisdagen godkände ministerrådetKipling IZELLAH Axelremsväska dazz vitSonia Rykiel Axelremsväska rödZign Bältesväska dark röd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
L.Crödi CAROLINA Handväska beige
Emporio Armani Sunglasses herrar SUNGLASSES Solglasögon

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenU7 Armband av Imitationsläder - Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tragus Piercing Örhänge 1st Hjärta