- rosa JaBaDaBaDo Gitarr tpabmu241-Leksaker

Bli medlem
BRIO World 33861 Polismotorcykel med förare
Ge en gåva
JaBaDaBaDo - Trumma svart natur
Peliko - Stinky Pig

Lär dig om diabetes

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna. Aquabeads - Disney Frozen - Fever Character Set 450 pärlor
Recycle Me - Petflaskor 2
JaBaDaBaDo - Verktygslåda rosa

Medlemsförsäkringar

LEGO The Movie 70834 - Metallskäggets heavy metal-trike Medlemsförsäkringar
Design Letters Hammer Artist (Raket)

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

Läs mer om Medlemsförsäkringar
Laxfritata med broccoli och ärtor

Lunchlåda kanske inte låter så spännande. Men med lite planering och smarta förberedelser kommer den hemgjorda lunchen att bli dagens höjdpunkt. Passa på och gör flera portioner som du kan frysa in eller dela med andra.

Barbie - Fashionistas Docka 111
Clementoni - Pussel SuperFärgs - The Avengers 250-bitar Paw Patrol - Skye & Everest Pussel 3x49 bitar
Lär dig om diabetes
Cars 3 - Crazy 8 Crashers Smash & Crash Derby Lekset
Design A Friend - Winter Warm Outfit

Diabetes (Diabetes Mellitus) är inte en utan flera olika sjukdomar med olika orsaker. Den gemensamma nämnaren är att blodsockret är för högt. Läs mer om de olika diabetestyperna, behandling och om hur många som beräknas ha diabetes. 

Läs mer om Lär dig om diabetes
Ung Diabetes

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för unga med diabetes mellan 15 och 30 år. Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser där det är möjligt att byta erfarenheter, hitta gemenskap och öka kunskapen om diabetes.

Barbie - Dreamtopia Princess - Rainbow Dress

Diabetesfonden (Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond) stödjer forskning för att hitta orsaker till och botemedel mot diabetessjukdomarna. Vi ökar även kunskapen kring diabetes och verkar för ett långt och friskt liv för de som lever med sjukdomen.

Melissa & Doug - Nesting & Sorting Barns & Animals

- rosa JaBaDaBaDo Gitarr tpabmu241-Leksaker

  • Beskrivning
  • Rosa gitarr i trä med vita stjärnor på. En barngitarr är rolig att leka med för alla barn som gillar musik. Gitarren har 6 olika strängar som går att spänna, precis som på en riktig gitarr. Extra strängar och plektrum ingår.

    BRIO - 30186 Dragleksak elefant
    Leap Frog Chatta & Räkna leksak mobil fr 18mån+
    Trefl Disney Vaiana 160 Bitars alltid billig frakt
    Uppblåsbar mikrofon Barnens favorit