The North Face AMBITION - T-shirt med print fiery coral Bra att bära bekvämt Träningskläder - tvytap2069-Träningskläder


Pier One Bomberjacka - bordeaux Herrkläder
Pier One Jeans straight leg - light blå Herrkläder

PULL&BEAR MIT BAUCHTASCHE - Vinterjacka - dark blå Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Pier One Surfshorts - blå dark blå HerrkläderPier One T-shirt - bas - röd HerrkläderPLUS EIGHTEEN Luvtröja - dark blå Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

POC RESISTANCE ENDURO LIGHT TEE - T-shirt - bas - carbon svart Herrkläder
Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - key west orange Herrkläder
Produkt CREWNECK - Sweatshirt - svart Herrkläder

Frank Dandy Bamboo Contrast Crew Sock, Dark Navy

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Produkt PKTGMS HOLIDAY TEE - T-shirt med print - dark denim HerrkläderProdukt Skjorta - light blå Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",PULL&BEAR BAUCHTASCHE - Luvtröja - dark blå HerrkläderPULL&BEAR IM TRUCKERSTIL - Tunn jacka - svart Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

T-shirt - Smile - DAM alltid billig frakt
PULL&BEAR KARIERTES - Skjorta - gul Herrkläder

Esprit SOL - Skjorta - navy Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

PULL&BEAR MIT KETTE - Cargobyxor - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Puma BMW MOTORSPORT - Piké - team blå HerrkläderPuma FTBLNXT - T-shirt med print - svart röd blast HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Puma LIGA - Träningsshorts - röd vit HerrkläderPuma REBEL CREW - Sweatshirt - orange popsicle HerrkläderQ S designed by LANGARM - Stickad tröja - natur melange Herrkläder

Läs mer...
Reebok Classic BIG LOGO TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Reebok Tights - grå Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. S.Oliver Shorts - classic navy HerrkläderSamsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - svart melange HerrkläderScotch & Soda CLASSIC - Shorts - faded rosa Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSeidensticker X-SLIM SPREAD PATCH - Kostymskjorta - vit HerrkläderSelected Homme SHHARO - Piké - grön HerrkläderSelected Homme SLHNEW TEXTURE TIE - Slips - rum raisin Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Selected Homme Stickad tröja - navy blazer Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Solid JARAH - Stickad tröja - dark grå Herrkläder
Suit FRANK SUMMER - Shorts - clay Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry CORE LITE - Shorts - blast olive Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSuperdry Skjorta - fil-à-fil korallröd HerrkläderSuperdry Träningsbyxor - laundry navy HerrkläderSuperdry VINTAGE LOGO LITE TEE - T-shirt med print - eclipse navy Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Topman HOT ROD - T-shirt med print - vit Herrkläder
Umbro SILO TRAINING TEE - T-shirt med print - grön marine svart Träningskläder
Vaude MENS ESCAPE LIGHT JACKET - Regnjacka - svart Träningskläder
Wolf & Whistle CROSS BACK BRA - Sport-bh - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

YOGA CURVES Långärmad tröja - midnight blå Bra att bära bekvämt Träningskläder
YOURTURN Morgonrock - grå blå Herrkläder
Essentials Långärmad tröja - dark blå Herrkläder

Kontakt

4 Pack Högstaberg Kalsonger-Boxershorts

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Bad Angel Tröja alltid billig frakt
Bilbao Tights alltid billig frakt

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Block vävd gravidtopp alltid billig frakt
Capri Leggings 4-Pack alltid billig frakt

Stöd FARR!

Diesel Sandy Shorts, Solid röd alltid billig frakt

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Frank Dandy 3-Pack Camo Boxer, grön grå svart
Dickies WORK - Shorts - svart Herrkläder
T-shirt - Suits Suck - DAM alltid billig frakt
T-shirt DJ Yoda herr alltid billig frakt
Unisex collegetröja - SANA alltid billig frakt