Dakine RIKKI BASEBALL TEE - Långärmad tröja - svart lavendula Bra att bekvämt Träningskläder bära tvytap316-Träningskläder


Makia TRIM - T-shirt med print - vit Herrkläder
Mango GORRYV - Väst - khaki Herrkläder

KIOMI Luvtröja - svart Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Napapijri BEVORA - Sweatshirt - grå melange HerrkläderNew Balance RALLY SHORT - Träningsshorts - vit HerrkläderNike Performance ACE SHORT - Träningsshorts - active fuchsia active fuchsia Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Nike Performance BUMP SHORT - Träningsshorts - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance CROSSBACK SPORT - Bikiniögrönl - grå grön Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance DRY ACADEMY SUIT - Träningsset - obsidian royal blå vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

KIOMI Skjorta - gul Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Nike Performance DRY HOODIE - Luvtröja - nightshade vit HerrkläderNike Performance DRY TANK - Funktionströja - indigo force heather svart svart Bra att bära bekvämt Träningskläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Nike Performance FC BARCELONA DRY SHORT - Träningsshorts - coastal blå vivid sky equator blå HerrkläderNike Performance HERITAGE - T-shirt - bas - half blå vit Träningskläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

KIOMI Träningsbyxor - dark blå Herrkläder
Nike Performance JACKET HERITAGE - Huvtröja med dragkedja - vit Träningskläder

Kjus kvinnor FORMULA PANTS - Täckbyxor - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Nike Performance PRO BRA FUTURA - Sport-bh - cyber indigo storm Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Sportswear HOODIE - Luvtröja - light bone vit HerrkläderNorth 56°4 Shorts - blå HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Only & Sons ONSBASIC HOODIE - Luvtröja - dark grå melange HerrkläderOnly & Sons ONSSTAM CREW NECK - Sweatshirt - vit HerrkläderOnzie HARLEY LEGGING - Tights - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
Patagonia CROSS BETA SPORTS BRA - Sport-bh - organ pipes smolder blå Bra att bära bekvämt Träningskläder
Penn MENS SPLICED SLEEVE HOODIE - Luvtröja - gul Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pier One Vinterjacka - vit HerrkläderPuma AMPLIFIED DRESS - Sportklänning - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderPuma LIGA TRAINING CREW SOCKS - Träningssockor - puma vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPuma Träningsshorts - sodalite blå Bra att bära bekvämt TräningskläderReebok LUX BOLD VORTA - Tights - vit Bra att bära bekvämt TräningskläderReplika Sweatshirt - blå Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
S.Oliver T-shirt med print - midnight Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SIKSILK GRANDAD COLLAR CONTRAST SLEEVE - Långärmad tröja - beige svart Herrkläder
Superdry ACTIVE STUDIO LEGGINGS - Tights - lila Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry orange LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - emerald feeder Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotWeekday MARTIN BLOCKED ZIP - Sweatshirt - lila dark lila HerrkläderYOURTURN Ficknäsduk - svart Herrkläder8848 Altitude HERA PANT - Tygbyxor - dusty rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Adidas Performance GRAPH - T-shirt med print - raw vit Herrkläder
Adidas Performance SQUADRA 17 JERSEY - Teamwear - blå Herrkläder
Adidas Performance TIRO - Träningsbyxor - darkblå vit Herrkläder
Alpha Industries BASIC SWEATER - Sweatshirt - dark petrol Herrkläder

Viktigt!

Armor lux HERITAGE - Sweatshirt - navire armor lux Herrkläder
Benetton OVERStorlekD - T-shirt - bas - oliv Herrkläder
Bershka MIT SEITLICHEM STREIFEN - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kontakt

Björn Borg ASTOR TEE - T-shirt med print - brilliant vit Träningskläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Blend T-shirt med print - royal blå Herrkläder
BOSS PIKE - Surfshorts - svart Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Brave Soul HERMES - Stickad tröja - dark charcoal marl grå marl Herrkläder
Burton TAPROOT - T-shirt med print - beige Herrkläder

Stöd FARR!

Carhartt WIP POCKET - Långärmad tröja - vit Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Ceceba ARCEN SPORT 5 PACK - Briefs - vit Herrkläder
LERROS ROLLNECK - Långärmad tröja - grå Herrkläder
Icepeak LEIF - T-shirt med print - olive Träningskläder
J.CREW CASH CREW - Stickad tröja - darkest indigo Herrkläder
J.LINDEBERG OWEN - Funktionströja - royal blå Träningskläder