Mitchell & Ness NBA ARCH LOGO L.A. LAKERS - Klubbkläder - Herrkläder CREW vit tvytap1149-Herrkläder


Selected Homme CLASH - Stickad tröja - grå Herrkläder
Selected Homme SLHNEWACIDS CREW NECK - Stickad tröja - cornstalk Herrkläder

Puma TRACK PANT - Träningsbyxor - svart high risk röd vit Träningskläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Superdry ACTIVE GRAPHIC TEE - T-shirt med print - vit HerrkläderSuperdry ECHO QUILT PUFFER - Vinterjacka - deep forest HerrkläderSuperdry Luvtröja - light grå Bra att bära bekvämt Träningskläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Superdry Sport-bh - multi-colouröd Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry VINTAGE LOGO APPLIQUE HOOD - Luvtröja - off vit Herrkläder
The North Face CLASS HIKE SHORT - Friluftsshorts - storm blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Puma Träningsshorts - sodalite blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The North Face INLUX DRYVENT - Hardshelljacka - juicy röd vit Bra att bära bekvämt TräningskläderThe North Face TERRA PONCHO - Regnjacka - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Topman MUSCLE FIT - T-shirt - bas - svart HerrkläderUmbro SURF CREW - Sweatshirt - oysten mushroom deep surf Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Puma TWISTED - Funktionströja - safety gul Bra att bära bekvämt Träningskläder
Vans CLASSIC HOODIE - Luvtröja - petrol Herrkläder

Q S designed by LANGARM - Sweatshirt - vit Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

WeSC T-shirt med print - sunday Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Adidas Originals ESSENTIAL - T-shirt med print - vit HerrkläderAdidas Performance 3 PACK - Träningssockor - svart HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Adidas Performance CLUB - Funktionströja - vit svart HerrkläderAdidas Performance CORE herrar - Träningsbyxor - dark blå TräningskläderAdidas Performance FIT - Surfshorts - dark blå Herrkläder

Läs mer...
Adidas Performance PARMA 16 - Träningsshorts - power röd vit Herrkläder
Adidas Performance SUPERNOVA SHORT - Träningsshorts - khaki Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Alpha Industries CREW PATCH - Shorts - dark oliv HerrkläderAntony Morato TAPE ON SHOULDERS - Piké - vino HerrkläderASICS ROAD NEUTRAL ANKLE SINGLE TAB - Ankelsockor - classic röd Träningskläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBenetton T-shirt med print - blå HerrkläderBershka Luvtröja - Mustard gul HerrkläderBershka T-shirt med print - grå Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Björn Borg SOLIDS HIP BRIEF 3 PACK - Briefs - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
BOSS PADDY - Piké - bright blå Herrkläder
BOSS TAUCH - T-shirt med print - open orange Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Brunotti CRUNOT - Surfshorts - navy Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCELIO NUPIK - Kavaj - kaki HerrkläderChampion CREWNECK - T-shirt - bas - röd TräningskläderChampion Reverse Weave WEAVE BRUSHED - Sweatshirt - lila Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Diadora X RUN - Långärmad tröja - blå persia Träningskläder
DKNY RELAXED RISE JOGGER SIDE - Träningsbyxor - svart cornflower Bra att bära bekvämt Träningskläder
Edc by Esprit MEL - Tunn jacka - bordeaux röd Herrkläder
Ellesse OVEST - Träningsbyxor - ath grå marl Herrkläder

Viktigt!

Esprit Jeans straight leg - blå medium Herrkläder
Even&Odd active Tights - dark grå Bra att bära bekvämt Träningskläder
Farah STEEN - Skjorta - röd Herrkläder

Kontakt

Fila TALAN TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

GANT ORIGINAL BARSTRIPE - T-shirt med print - blarney grön Herrkläder
GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - mojave Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Guess A AP ROCKY - T-shirt med print - vit and tulip röd Herrkläder
HIIT KOBE MUSCLE FIT GRAPHIC TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Stöd FARR!

HUGO DUMMY - T-shirt med print - svart Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Icebreaker HIKE MID CREW - Träningssockor - jet planet svart Träningskläder
Russell Athletic Eagle R GARRETT TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Knowledge Cotton Apparel SINGLE WITH OWL - T-shirt med print - insigna blå melange Herrkläder
Lacoste Sport SH7613 - Sweatshirt - röd Träningskläder
Limited Sports SOHO - T-shirt med print - popstar vit svart Bra att bära bekvämt Träningskläder