- Don’t Kill My Vibe - DAM T-shirt tvytap8377-Damkläder


Columbia CANYON - Outdoorjacka - cypress heather Träningskläder
Columbia NORTH CASCADES - T-shirt med print - shark rosawater Herrkläder

Björn Borg TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,DC skor SQUARE STAR - T-shirt med print - dandelion HerrkläderDiadora FREGIO - T-shirt med print - blå corsair TräningskläderDiamond Supply Co. RESORT LONG SLEEVE - Långärmad tröja - vit Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Diesel T-JUST-DIE T-SHIRT - T-shirt med print - vit Herrkläder
DOCKERS SMART FLEX ALPHA SKINNY - Tygbyxor - vintage indigo Herrkläder
Edc by Esprit HORIZ - Skjorta - dark teal grön Herrkläder

Björn Borg TOREN TEE - T-shirt med print - brilliant vit Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Element YAWYD HEALTHY TEE - T-shirt med print - banana HerrkläderEllesse JET PANT - Träningsbyxor - svart Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Esprit BASIC - T-shirt - bas - bordeaux röd HerrkläderEterna SLIM FIT HAI-KRAGENMIT PATCH - Kostymskjorta - grå Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

svart Diamond ALPINE START HOODY - Outdoorjacka - röd oxide Träningskläder
Fila AMIR SHORTS - Träningsshorts - turquoise Träningskläder

Blend Shorts - svart Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

FIRST FRSLIONEL TECH HIGH CREW - Sweatshirt - blazing gul Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Helly Hansen DAYBREAKER JACKET - Fleecejacka - fallen rock HerrkläderHUGO LOGO 2 PACK - Strumpor - svart HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Icebreaker TABI SHIELD - Outdoorjacka - tobacco TräningskläderINDICODE JEANS VENEDIG PLUS - Tygbyxor - light grå HerrkläderJ.LINDEBERG LOUNA TECH - Träningsjacka - dark blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
Jack & Jones JCOBEST JACKET - Vinterjacka - tango röd Herrkläder
Jack & Jones JCOMOSCOW TIGHTS LONG - Tights - grå melange Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Jack & Jones Stickad tröja - cloud dancer HerrkläderJordan FLIGHT LOOP 1 4 ZIP - Sweatshirt - svart HerrkläderKempa CORE 2.0 MODERN PANTS - Träningsbyxor - dark grå melange Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättKIOMI Skjorta - gul HerrkläderLacoste Sport Funktionströja - light grå HerrkläderLee STRIPE TEE - T-shirt med print - bright vit Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lotto ATHLETICA BERMUDA - Träningsshorts - all svart Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Matinique DRIXON - Stickad tröja - jungle Herrkläder
Napapijri SEITEM - T-shirt med print - blå marine Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Nike Performance ALL IN LUX - Tights - indigo storm cyber Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotNike Performance ONE - Tights - indigo force svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance TANK LOOSE - Funktionströja - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNike SB TRACK PANT - Träningsbyxor - svart vit Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Onzie LA FEMME SHORT - Tights - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Penn MENS CORE CREW - Sweatshirt - grå Träningskläder
Petrol Industries T-shirt med print - lava Herrkläder

Viktigt!

Puma CROPPED LOGO TEE - T-shirt med print - sodalite blå Bra att bära bekvämt Träningskläder
Puma THE CAT HEATHER TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder
Reebok OST EPIC SHORT - Träningsshorts - blå Herrkläder

Kontakt

S.Oliver LANGARM - Stickad tröja - blå ink Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Seidensticker Skjorta - vit Herrkläder
Solid TYLOR BADGE - Skjorta - wine Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Superdry Luvtröja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
The North Face CELEBRATION EASY TEE - T-shirt med print - vit Träningskläder

Stöd FARR!

Tiffosi JULIUS - Linne - blå Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vaude SCOPI SHORTS II - Träningsshorts - nickel grön Bra att bära bekvämt Träningskläder
Champion CREWNECK - T-shirt med print - dark blå Herrkläder
Champion 6 PACK - Träningssockor - grå vit svart Träningskläder
Champion LONG SLEEVE - Långärmad tröja - dark blå Herrkläder
CMP WOMAN JACKET ZIP HOOD - Softshelljacka - aquamint melange aqua Bra att bära bekvämt Träningskläder