Jack & Jones JJBASIC - Långärmad tröja - light grå Herrkläder tvytap4112-Herrkläder


Lyle & Scott Shorts - dark blå Herrkläder
Lyle & Scott T-shirt - bas - alpine grön marl Herrkläder

Lacoste Sport Piké - röd Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mango OXFORD REGULAR FIT - Skjorta - röd HerrkläderMango TENV - Stickad tröja - brun HerrkläderMarc O'Polo DENIM Shorts - olive tree Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt med print - ibis rosa Herrkläder
Massimo Dutti MIT STREIFENPRINT UND STRUKTURMUSTER - T-shirt med print - dark blå Herrkläder
Massimo Dutti Surfshorts - röd Herrkläder

Lacoste Sport SH7613 - Sweatshirt - röd Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mennace RIPSTOP UTILITY TROUSER - Cargobyxor - off vit HerrkläderMitchell & Ness NBA ALL OVER TEE - Klubbkläder - svart Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Mustang LOGO SPECIAL TEE - T-shirt med print - mood indigo HerrkläderNapapijri SAXY - T-shirt med print - blå marine Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lacoste Sport TENNIS - Träningsshorts - svart Herrkläder
New Balance ESSENTIALS CLASSIC LOCK TEE - T-shirt med print - lilac Herrkläder

Lacoste Sport TENNIS BLOCK - T-shirt med print - vit navy blå röd Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

New Look POPLIN - Skjorta - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance DRY FULL ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - birch heather svart TräningskläderNike Performance DRY TANK TRANSCEND YOGA - Funktionströja - dusty peach TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY TOP SS TRANSCEND YOGA - T-shirt - bas - indigo fog light armory blå svart HerrkläderNike Performance Funktionströja - oxygen lila HerrkläderNike Performance KYRIE IRVING ARTIST DRY TEE - T-shirt med print - svart sail Herrkläder

Läs mer...
Nike Performance PRO COMPRESSION MOCK - Funktionströja - vit svart Träningskläder
Nike Performance TANK HYPERDRY - Funktionströja - svart heather metallic hematite Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Sportswear Shorts - indigo force vit university röd svart HerrkläderNike Sportswear T-shirt med print - wolf grå HerrkläderODLO MEN PERFRORMANCE SHORTS - Tights - wispering blå Träningskläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättOnly & Sons Kofta - dress blås HerrkläderOnly & Sons ONSMATT LONGY TEE - T-shirt - bas - vit HerrkläderONLY Play ONPAMANDA LOOSE TRAINING - Funktionströja - sea rosa lemonade Bra att bära bekvämt Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Patagonia HOODY - Dunjacka - industrial grön Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Petrol Industries Sweatshirt - blå Herrkläder
Pier One Huvtröja med dragkedja - dark blå melange Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Pier One Piké - turquoise Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPULL&BEAR BASIC - Shorts - light grå HerrkläderPULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt med print - mustard gul HerrkläderPULL&BEAR MIT RISSEN - Jeans Skinny Fit - blå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma LIGA - Träningsshorts - electric blå lemonade vit Herrkläder
Puma Träningsbyxor - peacoat Träningskläder
Reebok EPIC - Träningsshorts - grå Träningskläder
Rip Curl SEMI ELASTICATED GRADIART - Surfshorts - navy Herrkläder

Viktigt!

S.Oliver LANGARM - Stickad tröja - patina melange Herrkläder
Samsøe & Samsøe BROBY - T-shirt med print - dark sapphire Herrkläder
Scotch & Soda POCKET TEE - T-shirt - bas - denim vit Herrkläder

Kontakt

Selected Homme SHDARO EMBROIDERY - Piké - medium grå melange Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme SLHSLIMJOSH - Skjorta - dark navy Herrkläder
Selected Homme Tygbyxor - simply taupe Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Solid MORGAN ZIP - Huvtröja med dragkedja - insignia Herrkläder
Superdry svart LABEL - Luvtröja - lila Herrkläder

Stöd FARR!

Superdry Jeansshorts - creechton blå Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry MIT REISSVERSCHLUSS - Piké - svart Herrkläder
Lindbergh SUIT PANTS SLIM FIT - Kostymbyxor - grå mix Herrkläder
Ela jersey gravidklänning alltid billig frakt
Fuck Calm Go To Valhalla - T-SHIRT - HERR
Herr t-shirt - Spara vatten, drick ÖL