Jack & Jones JCOVICTORIOUS TEE - med print - evergrön röd Herrkläder T-shirt tvytap4104-Herrkläder


Lyle & Scott Piké - mid grå marl Herrkläder
Lyle & Scott SIDE STRIPE - Träningsbyxor - true svart Herrkläder

Lacoste Sport herrar - T-shirt med print - vit Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mango GUINZA - Skjorta - navy HerrkläderMango REPLAY-H - Skjorta - navy blå HerrkläderMarc O'Polo 2 PACK - Strumpor - svart Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt med print - azure blå Herrkläder
Massimo Dutti join life - Strumpor - dark blå Herrkläder
Massimo Dutti Piké - neon rosa Herrkläder

Lacoste Sport Piké - svart royal blå vit Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mavi JAMES - Jeans slim fit - grå ultra move HerrkläderMinimum JAY - Skjorta - vit Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",MguldTAI LOGO BASIC - Sweatshirt - vit TräningskläderNapapijri ELBAS - Piké - freesia gul Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lacoste Sport Piké - navy blå vit Herrkläder
Napapijri The Tribe T-shirt med print - svart Herrkläder

Lacoste Sport Piké - vit Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

New Look CHEVRON TAPE TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance DRY DNA - Funktionströja - spirit teal svart TräningskläderNike Performance DRY SHORT 4.0 - Träningsshorts - grå HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY TEE CAMO - T-shirt med print - svart light blå fury HerrkläderNike Performance FC PANT - Träningsbyxor - svart vit HerrkläderNike Performance ICON CLASH ZIPPED COVER UP - Sweatshirt - wheat svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance PARIS ST. GERMAIN DRY - T-shirt med print - svart guld Herrkläder
Nike Performance SQUAD OTC - Knästrumpor - svart anthracite vit Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Sportswear OPTIC - Träningsbyxor - dark grå heather HerrkläderNike Sportswear Träningsbyxor - vit HerrkläderObey Clothing SOUNDSYSTEM - T-shirt med print - vit Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättO'Neill CONTOURZ - Surfshorts - grå grön HerrkläderOnly & Sons ONSLANE TEE - T-shirt med print - celery HerrkläderOnly & Sons Stickad tröja - imperial blå Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Original Penguin T-shirt - bas - true svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Petrol Industries Shorts - dark tobacco Herrkläder
Pier One 5 PACK - Strumpor - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Pier One Luvtröja - dark blå Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPS Paul Smith Piké - orange HerrkläderPULL&BEAR Jeansshorts - blå HerrkläderPULL&BEAR MIT LOGO - Fleecetröja - dark grå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma ICONIC TRICOT SUIT - Träningsset - indigo bunting Herrkläder
Puma SPORT BRALETTE - Sport-bh - chanterelle Bra att bära bekvämt Träningskläder
Reebok BIG LOGO - Träningsbyxor - svart Träningskläder
Replay T-shirt - bas - dark blå Herrkläder

Viktigt!

S.Oliver KURZARM - T-shirt - bas - svart melange Herrkläder
Salomon AGILE WIND PRINT - Löparjacka - poseidon Bra att bära bekvämt Träningskläder
Scotch & Soda CLASSIC CREWNECK TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kontakt

Selected Homme Piké - light grå Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme SLHNEWACIDS CREW NECK - Stickad tröja - navy peony Herrkläder
Selected Homme T-shirt - bas - rosa Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Smartwool kvinnor SEAMLESS STRAPPY BRA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry ACTIVE EXPLOSIVE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Stöd FARR!

Superdry HYPER - Piké - blå Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry MIT AUFNÄHERN - T-shirt med print - vit Herrkläder
Lindbergh OXFORD - Skjorta - svart Herrkläder
Diesel Sandy Shorts, Solid röd alltid billig frakt
Frank Dandy Scribble svart Boxer alltid billig frakt
Herr t-shirt - Mustasch alltid billig frakt