Jack & Jones - Stickad tröja - cloud dancer Herrkläder CAMP JCOSTANFORD tvytap4097-Herrkläder


Lyle & Scott HOODIE - Luvtröja - navy Herrkläder
Lyle & Scott PLAIN - T-shirt - bas - seashell vit Herrkläder

Lacoste Sport Funktionströja - pitch Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mango ELOISA - Skjorta - blå HerrkläderMango OCTOPUS - Tygbyxor - beige HerrkläderMango TEN - Stickad tröja - sand Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Marc O'Polo LARSEN skor 3 PACK - Strumpor - grå Herrkläder
Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt med print - mangrove Herrkläder
Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - Piké - dark blå Herrkläder

Lacoste Sport herrar - Huvtröja med dragkedja - poplar pitch Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Massimo Dutti T-shirt med print - dark blå HerrkläderMillet KAMET LIGHT - Hardshelljacka - blå depths high rise Träningskläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Modern Native Stickad tröja - bordeaux HerrkläderMustang OREGON TAPEröd - Jeans Taperöd Fit - dark rinsed used Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lacoste Sport herrar - T-shirt med print - svart Herrkläder
Napapijri SENOS V - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Lacoste Sport KURZARM - Piké - vit Träningskläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

New Balance SHORT - Träningsshorts - mineral grön Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance DRY CLASSIC - Funktionströja - university röd svart TräningskläderNike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - svart metalic hematite TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY TEE ATHLETE - T-shirt med print - mineral spruce svart HerrkläderNike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - svart vit TräningskläderNike Performance HYPERFLORA SHORT 3INCH - Tights - vit vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance NBA LA LAKERS LEBRON JAMES SWINGMAN - Klubbkläder - vit Träningskläder
Nike Performance SHORT - Träningsshorts - rosa foam svart Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Sportswear HERITAGE - Träningsbyxor - svart sail HerrkläderNike Sportswear TEE ICON FUTURA - T-shirt med print - vit svart HerrkläderObey Clothing EASY PANT - Tygbyxor - khaki Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättOLYMP Luxor MODERN FIT - Kostymskjorta - light blå HerrkläderOnly & Sons ONSFRESH COLA TEE - T-shirt med print - svart HerrkläderOnly & Sons Shorts - dark grå Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Onzie LONG SLEEVE KNOT CROP - Långärmad tröja - blossom Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Petrol Industries Piké - blå smoke Herrkläder
Pier One 2 PACK - Fluga - light grå svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Pier One Linne - bordeaux Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotProdukt Stickad tröja - blå-grå HerrkläderPULL&BEAR Jacka i konstläder - brun HerrkläderPULL&BEAR MIT KAPUZE UND SLOGAN - Sweatshirt - gul Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma REBEL SHORTS - Träningsshorts - svart Träningskläder
rödefined Rebel JONATHAN - Skjorta - solar power Herrkläder
Regatta GRIER - Parkas - nutmeg cream Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

S.Oliver 6 PACK - Strumpor - vit Herrkläder
S.Oliver Tygbyxor - light soil Herrkläder
Schott NYC LOGO 2 PACK - T-shirt med print - camo svart Herrkläder

Kontakt

Selected Homme Kostymskjorta - light blå Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme SLHKRISTIAN - T-shirt med print - dark sapphire Herrkläder
Selected Homme THEPERFECT MELANGE - T-shirt - bas - svart light grå Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Sisley SLIM FIT - Kostymbyxor - röd Herrkläder
Suit OXFORD MANDARIN - Skjorta - lightblå Herrkläder

Stöd FARR!

Superdry HIHATON PREMIUM GOODS TONAL - Linne - svart Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry Luvtröja - mottled röd Träningskläder
Limited Sports SKORT SHIVA - Sportkjol - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Diesel 3-Pack, Damien, svart röd alltid billig frakt
Frank Dandy 3-Pack Solid Boxer, blå
Herr t-shirt - Hangover loading...