Jones JCOPOSTMALONE - Luvtröja - svart Herrkläder & Jack tvytap4089-Herrkläder


Lyle & Scott CREW NECK - T-shirt - bas - vit Herrkläder
Lyle & Scott NECK JUMPER - Stickad tröja - true svart Herrkläder

Lacoste Skjorta - vit Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mango CACIO - Skjorta - navy HerrkläderMango GRACIA - Shorts - gul HerrkläderMango REPLAY-H - Skjorta - vit Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Marc O'Polo 2 PACK SWEN - Strumpor - grå light grå Herrkläder
Marc O'Polo SHORT SLEEVE RAW CUT COLL - T-shirt - bas - fluorite grön Herrkläder
Massimo Dutti Kostymskjorta - rosa Herrkläder

Lacoste Sport Funktionströja - svart vit Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Massimo Dutti SLIM FIT - Skjorta - light blå HerrkläderMennace ESSENTIAL REGULAR RELAXED SIG TEE - T-shirt - bas - vit Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Minimum REISWOOD - Stickad tröja - light grå melange HerrkläderMustang C-NECK 2 PACK - T-shirt - bas - svart Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lacoste Sport Funktionströja - navy blå Herrkläder
Napapijri Piké - blå Herrkläder

Lacoste Sport Funktionströja - vit medway navy blå Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

New Balance CAPTIVATE KEYHOLE TANK - Funktionströja - grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance DRY ACADEMY SHORT - Träningsshorts - obsidian vit TräningskläderNike Performance DRY HOOP FLY - T-shirt med print - svart anthracite HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY TEAM - Funktionströja - svart HerrkläderNike Performance ELITE CREW - Träningssockor - vit svart svart TräningskläderNike Performance GYM ELASTIC BRA - Sport-bh - svart ember glow game royal Bra att bära bekvämt Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance MANCHESTER CITY DRY - Klubbkläder - volt dark obsidian Herrkläder
Nike Performance RETRO PANT - Träningsbyxor - svart fir university guld Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Sportswear FLOW - Shorts - svart HerrkläderNike Sportswear TEE - Långärmad tröja - dark grå vit HerrkläderNN07 GEOFF - Sweatshirt - off vit Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättODLO T-shirt med print - rosa Bra att bära bekvämt TräningskläderOnly & Sons ONSBASIC SLIM V-NECK - T-shirt - bas - navy blazer HerrkläderOnly & Sons ONSURBAN TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY Play ONPZELDA CIRCULAR HIGH WAISTED - Tights - cabaret Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Petrol Industries LOGO BASIC - T-shirt med print - svart Herrkläder
Piazza Italia LACCIUO - Träningsbyxor - blå Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Pier One Kort kappa rock - mottled grå Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotProdukt PKTVIY SPLITE LOGO TEE - T-shirt med print - vit melange HerrkläderPULL&BEAR GERAFFTE - Cargobyxor - svart HerrkläderPULL&BEAR MIT ETHNIC-PRINT - Skjorta - svart off-vit Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma FTBLNXT - T-shirt med print - grön gecko ebony Träningskläder
Puma MODERN SPORTS HOODY - Luvtröja - fair aqua Bra att bära bekvämt Träningskläder
rödefined Rebel COLE TEE - T-shirt med print - marsala Herrkläder
Reebok WASHED TEE - T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Russell Athletic MIKE HOODY - Luvtröja - svart Träningskläder
S.Oliver SLIM FIT - Skjorta - hot lila Herrkläder
Samsøe & Samsøe T-shirt - bas - svart melange Herrkläder

Kontakt

Selected Homme blåMENPRINT - Skjorta - dark blå Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme Skjorta - mellow gul Herrkläder
Selected Homme Stickad tröja - petrol Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

SIKSILK SPORT GYM TEE - T-shirt - bas - grå burnt orange snow marl Herrkläder
Stance JOVEN - Strumpor - blå Herrkläder

Stöd FARR!

Superdry GOODS RACER - Sweatshirt - blå Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry Linne - royal blå Herrkläder
Les Deux FRENCH HOODIE - Luvtröja - navy Herrkläder
Dam T-shirt - Student 17 alltid billig frakt
Frank Dandy 2-Pack Legend Boxer, Dark Navy
Herr t-shirt - Beautiful daughter