Jack & Jones JCOLEAF TEE CREW - T-shirt med print - Herrkläder NECK vit tvytap4076-Herrkläder


Lyle & Scott BRETON STRIPE - T-shirt med print - gul Herrkläder
Lyle & Scott CREW NECK - T-shirt - bas - mid grå marl Herrkläder

Lacoste CROCODIL - Piké - svart Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mammut RUNBOLD SHORTS MEN - Friluftsshorts - olive TräningskläderMango CARP - Shorts - khaki HerrkläderMango HARRISON-I - Skjorta - beige Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Mango SANS - Shorts - svart Herrkläder
Marc O'Polo C-NECK - T-shirt - bas - svart Herrkläder
Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt - bas - ocean Herrkläder

Lacoste LIVE LACOSTE LIVE X OPENING CEREMONY PRINT T-SHIRT - T-shirt med print - mascarpone multiFärg Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Massimo Dutti MIT KONTRASTKRAGEN - T-shirt med print - vit HerrkläderMassimo Dutti Surfshorts - röd Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Mennace T-shirt med print - grå HerrkläderMizuno FLEX SKORT - Sportkjol - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lacoste LIVE T-shirt med print - mascarpone solstice gul navy blå Herrkläder
Mustang OREGON TAPEröd - Jeans slim fit - stone washed Herrkläder

Lacoste NORMAL FIT PH4012-00 - Piké - rill Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Napapijri SENOS V - T-shirt - bas - blå marine Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance DRY - T-shirt med print - signal blå blå void vit TräningskläderNike Performance DRY CREW - Sweatshirt - rosa rise vit Bra att bära bekvämt TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - blå void total orange HerrkläderNike Performance DRY TEE BLOCK - T-shirt med print - rosa foam pale rosa vit HerrkläderNike Performance FC DRY TEE SMALL BLOCK - T-shirt med print - vit Herrkläder

Läs mer...
Nike Performance ICON CLASH TAILWIND - T-shirt med print - ember glow svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance PARIS ST. GERMAIN - Fotbollsstrumpor - midnight navy challenge röd vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Sportswear CLUB EXPLOSIVE - Shorts - grå heather vit HerrkläderNike Sportswear PANT - Träningsbyxor - dark obsidian vit HerrkläderNike Sportswear TRIBUTE - Träningsjacka - night maroon Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättObey Clothing WAY HOOD - Luvtröja - blå cadet HerrkläderO'Neill grön - Surfshorts - blå heaven HerrkläderOnly & Sons ONSLOU MIX - Shorts - dress blås Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons T-shirt - bas - cranberry Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pepe Jeans svartBURN WASHED - Shorts - sandstorm Herrkläder
Petrol Industries Stickad tröja - stone blå Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Pier One Huvtröja med dragkedja - dark blå melange Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotProdukt PKTDEK BEACH SHIRT - Skjorta - dark denim HerrkläderPULL&BEAR BAUCHTASCHE - Luvtröja - dark blå HerrkläderPULL&BEAR KARIERTES - Skjorta - gul Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma CROSS OVER TANK - Funktionströja - rosa tint Bra att bära bekvämt Träningskläder
Puma LIGA SIDELINE - Funktionströja - röd vit Träningskläder
Puma ZIP - Funktionströja - svart biscay grön Bra att bära bekvämt Träningskläder
Reebok MARBLE GROUP CREW - Sweatshirt - light sand Herrkläder

Viktigt!

Russell Athletic ATMOSPHERE CREWNECK - Sweatshirt - charcoal marl Träningskläder
S.Oliver Piké - midnight Herrkläder
Samsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - mallard grön Herrkläder

Kontakt

Seidensticker MODERN FIT - Kostymskjorta - grå Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme SHHONE MOONIE SHIRT SLIM FIT - Skjorta - light röd Herrkläder
Selected Homme SLHTOWER V-NECK - Stickad tröja - medium grå melange Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

SIKSILK FITTED CUFF PANTS - Cargobyxor - camo Herrkläder
Speedo SCOPE - Surfshorts - svart Herrkläder

Stöd FARR!

Superdry CORE - T-shirt med print - mottled svart Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - eclipse navy Herrkläder
Lee STRIPE TEE - T-shirt med print - faded grön Herrkläder
Dam T-shirt - DIVA alltid billig frakt
Födelsemånad T-shirt - perfekt present - född i april
grå Sky Cloud Leggings alltid billig frakt