Jack & Jones Huvtröja med dragkedja - navy Herrkläder true tvytap4047-Herrkläder


Lindbergh STRIPED O-NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder
Lotto SMART TEE - T-shirt med print - bright vit all svart Herrkläder

Knowledge Cotton Apparel BASIC - Huvtröja med dragkedja - dark blå Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott RINGER - T-shirt - bas - navy HerrkläderLyle & Scott WASHED - T-shirt - bas - alpine grön HerrkläderMammut SEILE kvinnor - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Mango CLAUDE - Skjorta - blå Herrkläder
Mango LISO - Surfshorts - royal blå Herrkläder
Mango TENV - Stickad tröja - indigo blå Herrkläder

Knowledge Cotton Apparel Långärmad tröja - navy Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Marc O'Polo LONG SLEEVE ROUND NECK - Långärmad tröja - vit HerrkläderMassimo Dutti IM REGULAR-FIT - Skjorta - light blå Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Massimo Dutti Piké - grön HerrkläderMavi YVES - Jeans straight leg - mid indigo comfort Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Knowledge Cotton Apparel SHORT SLEEVED SHIRT - Skjorta - total eclipse Herrkläder
Minimum NOWA - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Knowledge Cotton Apparel STRETCH - Shorts - total eclipse Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Mustang C-NECK 2 PACK - T-shirt - bas - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance CHALLENGER SHORT - Träningsshorts - svart HerrkläderNike Performance DRY - T-shirt med print - mystic röd obsidian laser orange HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY CLASSIC - Funktionströja - vit svart TräningskläderNike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - svart TräningskläderNike Performance DRY TEE BBALL JAM - T-shirt med print - vit university blå Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance FC BARCELONA DRY SQUAD DRILL - Klubbkläder - equator blå vivid sky coastal blå Herrkläder
Nike Performance ICON CLASH TAILWIND - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance T-shirt - bas - dk grå heather HerrkläderNike Sportswear CLUB FULL ZIP HOODIE FRENCH TERRY - Huvtröja med dragkedja - svart vit HerrkläderNike Sportswear SCRIPT - Piké - indigo force Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear T-shirt med print - vit (svart) HerrkläderODLO MEN PERFRORMANCE SHORTS - Tights - rosa TräningskläderOnly & Sons LANGARM - Skjorta - svart Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons ONSPALATINE LONGY TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Patagonia LOGO RESPONSIBILI TEE - Långärmad tröja - svart Träningskläder
Pepe Jeans ORIGINAL BASIC - T-shirt - bas - vit Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries T-shirt med print - stone blå Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPolo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - baby blå HerrkläderProdukt PKTHNN NICOLAI CREW NECK - Stickad tröja - dark denim HerrkläderPULL&BEAR Cargobyxor - dark grön Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma 4 PACK - Ankelsockor - vit Herrkläder
Puma FTBLNXT GRAPHIC - T-shirt med print - blå azur röd blast Träningskläder
Puma OLYMPIQUE DE MARSEILLE TRAINING - Klubbkläder - vit Herrkläder
rödefined Rebel DEAN TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder

Viktigt!

Reebok WORKOUT READY TRACKSTER - Träningsbyxor - svart Träningskläder
RVLT Stickad tröja - navy Herrkläder
S.Oliver T-shirt med print - cherry Herrkläder

Kontakt

Schöffel JACKET 1983 - Outdoorjacka - röd Träningskläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme Kostymskjorta - blå Herrkläder
Selected Homme SLHJAZ-HARRINGBONE CARDIGAN - Kofta - svart dark grå Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme THEPERFECT MELANGE - T-shirt - bas - svart light grå Herrkläder
Sisley SLIM FIT - Skjorta - light blå Herrkläder

Stöd FARR!

Super.natural BASE TEE - T-shirt med print - navy blazer Bra att bära bekvämt Träningskläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry HUPPARI - Luvtröja - vit Herrkläder
Lacoste Sport kvinnor TENNIS - Huvtröja med dragkedja - navy blå neottia Bra att bära bekvämt Träningskläder
Byxa Strl 40 42 alltid billig frakt
Dry Lake - Carol Dress svart alltid billig frakt
Free Pugs - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt