Jack & Jones ENZO - Shorts - beige vit pepper Herrkläder tvytap4038-Herrkläder


Lindbergh CLASSIC WITH BELT - Tygbyxor - navy Herrkläder
Lindbergh SUIT PANTS SLIM FIT - Kostymbyxor - grå mix Herrkläder

KIOMI SET - Fluga - dark grå grå Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott OXFORD - Skjorta - pelican grå HerrkläderLyle & Scott SLIM STRETCH - Piké - burgundy HerrkläderMads Nørgaard THOR - T-shirt med print - vit Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Mango ANUSKA - Skjorta - navy blå Herrkläder
Mango EMOTION - Skjorta - vit Herrkläder
Mango PESO - Kostymbyxor - blå Herrkläder

KIOMI Stickad tröja - mottled dark grön Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Marc O'Polo BASIC SINGLE - T-shirt med print - vit HerrkläderMarc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt - bas - blå shadow Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Massimo Dutti MIT NADELSTREIFEN - Kostymbyxor - light grå HerrkläderMassimo Dutti T-shirt - bas - röd Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

KIOMI Tunn jacka - svart Herrkläder
Millet WANAKA - Friluftsbyxor - orion blå Herrkläder

Kjus MEN FORMULA PANTS - Täckbyxor - svart Träningskläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Mons Royale ICON - T-shirt med print - navy Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nike Performance ALL IN PLUS - Tights - svart vit Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance CrödVER - Funktionströja - university röd svart HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY ACADEMY SHORT - Träningsshorts - obsidian obsidian vit HerrkläderNike Performance DRY HOOP FLY - T-shirt med print - svart anthracite TräningskläderNike Performance DRY TEAM - Funktionströja - indigo force vit Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance ELITE CUSHION QUARTER RUNNING SOCK - Ankelsockor - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Nike Performance HYPERDRY - T-shirt med print - svart heather vit Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance Tights - wheat svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Sportswear CLUB - Träningsbyxor - grå vit HerrkläderNike Sportswear HOODIE TRIBUTE - Träningsjacka - light cream sail Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear TOP WASH - T-shirt med print - cool grå armory blå summit vit HerrkläderObey Clothing ROUTE CLASSIC TEE - T-shirt med print - gul multi-colouröd HerrkläderO'Neill CONTOURZ - Surfshorts - grå grön Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons ONSLEE POCKET - Linne - vit Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Paddock's RANGER PIPE - Jeans straight leg - sunny blå Herrkläder
Pearl Izumi T-shirt med print - stamp natural Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries Stickad tröja - off-vit Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPolo Ralph Lauren QUARTER 3 PACK - Strumpor - vit HerrkläderProdukt PKTGMS LAZY SUB TANK - Linne - vit HerrkläderPULL&BEAR BERMUDA - Shorts - blå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR Tygbyxor - dark blå Herrkläder
Puma FEEL IT PANT - Träningsbyxor - light grå heather Bra att bära bekvämt Träningskläder
Puma LIGA TRAINING PANT CORE - Träningsbyxor - peacoat vit Herrkläder
Rains LONG JACKET - Parkas - metallic ice grå Herrkläder

Viktigt!

Reebok SPEEDWICK SPEED SHORTS - Träningsshorts - svart Träningskläder
Russell Athletic HOPSIN LARGE LOGO HOODY - Luvtröja - navy cosmos Herrkläder
S.Oliver RELAXED - Shorts - steel Herrkläder

Kontakt

Samsøe & Samsøe MERKUR - Långärmad tröja - vit Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected Homme 3PACK - Strumpor - navy Herrkläder
Selected Homme Skjorta - dark sapphire Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme Stickad tröja - medium blå melange Herrkläder
SIKSILK SPLATTER - T-shirt med print - grå svart Herrkläder

Stöd FARR!

Stance JOVEN - Strumpor - svart Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry GOODS RACER - Sweatshirt - grå Herrkläder
Lacoste Sport TENNIS - Träningsshorts - navy blå Träningskläder
Byxa från Tiger of Sweden JIL Strl 48
Diesel Alex Brief, svart vit alltid billig frakt
Frank Dandy Breeze Swim Shorts, Dark Navy