Jack & Jones COLOURBLOCKING - Sweatshirt - dancer Herrkläder cloud tvytap4027-Herrkläder


Les Deux FRENCH HOODIE - Luvtröja - snow melange Herrkläder
Lindbergh CLASSIC WITH BELT - Tygbyxor - olive Herrkläder

Kings Will Dream LUMOR - Jeans Skinny Fit - svart Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott CREW NECK PLAIN - Långärmad tröja - vit HerrkläderLyle & Scott Piké - true svart HerrkläderLyle & Scott TIPPED - Piké - vit navy Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Mammut NAIR ML HOODED JACKET kvinnor - Fleecejacka - peacoat Bra att bära bekvämt Träningskläder
Mango CARP - Shorts - creamy vit Herrkläder
Mango JONA - Bomberjacka - khaki Herrkläder

KIOMI Fluga - blå Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mango SLIM FIT - Skjorta - vit HerrkläderMarc O'Polo LONG SLEEVE ROUND NECK - Långärmad tröja - svart Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Massimo Dutti IM REGULAR-FIT - Skjorta - dark blå HerrkläderMassimo Dutti Piké - grön Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

KIOMI Kostymskjorta - light blå Herrkläder
Mennace BASEBALL - Skjorta - svart Herrkläder

KIOMI SET - Ficknäsduk - bordeaux Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Minimum REISWOOD - Stickad tröja - light grå melange Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av New Look TRANS BASIC - Träningsbyxor - svart HerrkläderNike Performance COURT ESSENTIALS - Ankelsockor - teal tint light carbon HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY - T-shirt med print - university röd vit TräningskläderNike Performance DRY DNA - Funktionströja - pale ivory svart HerrkläderNike Performance DRY SHORT 4.0 - Träningsshorts - mineral spruce svart Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance DRY TEE CULTURE CLASH - T-shirt med print - vit Träningskläder
Nike Performance Funktionströja - svart svart dark grå Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance TECH PACK RUNNING 3 4 TOP RISE - Funktionströja - anthracite heather reflect svart TräningskläderNike Performance WARM UP JACKET - Träningsjacka - rosa guld vit Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Sportswear FLOW - Shorts - svart Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear TEE - T-shirt med print - svart mint HerrkläderNudie Jeans DANIEL - T-shirt med print - offvit HerrkläderOLYMP Level Five Kostymskjorta - weiss Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons ONSCAM ENTRY - Shorts - olive night Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Onzie MOMENTUM MIDI - Tights - chalkboard Bra att bära bekvämt Träningskläder
Peak Performance TEE - T-shirt med print - salute blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries RUNDHALS - Stickad tröja - skar röd Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPolo Ralph Lauren 3 PACK - Briefs - dark blå blå vit HerrkläderProdukt PKTAKM - Cargobyxor - svart HerrkläderPS Paul Smith SLIM FIT - T-shirt - bas - svart Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR TAILORING - Kostymbyxor - brun Herrkläder
Puma COSMIC BRA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Puma LIGA - Träningsshorts - vit electric blå Träningskläder
Puma T-shirt med print - harbour blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Reebok LINEAR READ - T-shirt med print - medium grå heather Herrkläder
Russell Athletic ANTONIO BRANDED LONGSLEEVE - Långärmad tröja - almond buff Herrkläder
S.Oliver Piké - charcoal melange Herrkläder

Kontakt

Samsøe & Samsøe KRONOS - Långärmad tröja - rumba röd Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Scotch & Soda WITH BELT - Shorts - sandstone Herrkläder
Selected Homme SHNALEX - Jeansshorts - grå Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme SLHTWIST - Piké - dark sapphire twisted with egret Herrkläder
SIKSILK LONG SLEEVE GYM TEE - Långärmad tröja - burgundy Herrkläder

Stöd FARR!

Springfield BASICO - Piké - blås Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry CORE CARGO LITE - Shorts - atlantic Herrkläder
Lacoste Sport Piké - vit Herrkläder
Byxa från Tiger of Sweden ATWOOD Storlek 48
Dam T-shirt - Student 17 alltid billig frakt
Frank Dandy 2-Pack Paste Boxer, gul svart