Jack & Jones T-shirt - bas - dark grå Herrkläder - BENJAMIN tvytap4024-Herrkläder


LERROS T-shirt - bas - soft grå Herrkläder
Limited Sports TALLIN - Funktionströja - svart vit popstar Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kings Will Dream CARLTON - Jeans Skinny Fit - lightwash Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott CREW NECK - T-shirt - bas - pelican grå HerrkläderLyle & Scott OXFORD - Skjorta - true svart HerrkläderLyle & Scott SUMMER OVERSHIRT - Skjorta - light blå Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Makia NAUTICAL TROUSERS - Tygbyxor - beige Herrkläder
Mango AVISPA - Skjorta - fuchsia Herrkläder
Mango GUINZA - Skjorta - navy Herrkläder

Kings Will Dream MERIT - T-shirt med print - svart cobolt Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mango SANS - Shorts - navy blå HerrkläderMarc O'Polo DENIM LONG SLEEVE - Långärmad tröja - combo Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Marshall Artist SIREN - T-shirt - bas - navy HerrkläderMassimo Dutti MIT ZOPFMUSTER - Stickad tröja - grå Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Kings Will Dream SguldLLO - Jeans Skinny Fit - mid wash Herrkläder
Matinique TRITON - Stickad tröja - röd Herrkläder

KIOMI Kort kappa rock - dark grön Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Minimum LUKA - T-shirt - bas - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av New Look SPORTY BLOCK - Piké - navy HerrkläderNike Performance CHELSEA FC LONDON DRY - Klubbkläder - vit rush blå TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY - T-shirt med print - obsidian vit TräningskläderNike Performance DRY CREW - Sweatshirt - rosa rise vit Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance DRY SHORT - Träningsshorts - vit Herrkläder

Läs mer...
Nike Performance DRY TEE CAMO - T-shirt med print - svart light blå fury Herrkläder
Nike Performance FC TEE BLOCK - T-shirt med print - vit svart Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance TANK HYPERDRY - Funktionströja - svart heather metallic hematite TräningskläderNike Performance VOLLEY - Surfshorts - gunsmoke HerrkläderNike Sportswear CLUB TEE - T-shirt - bas - mystic grön Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear TCH FLC - Träningsbyxor - dark grå heather dark grå svart HerrkläderNN07 GEOFF - Sweatshirt - navy blå HerrkläderOLYMP Level Five BODY FIT - Kostymskjorta - brun Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons ONSBRUNO LONGY TEE - T-shirt med print - light grå melange Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Onzie HIGH GRAPHIC ELASTIC BRA - Sport-bh - south beach Bra att bära bekvämt Träningskläder
Peak Performance GRO TEE - T-shirt med print - antarctica Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries Piké - dusty pine Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPOC ESSENTIAL ENDURO TEE - T-shirt med print - uranium svart HerrkläderProdukt KAREQ TANk - Linne - svart HerrkläderPS Paul Smith Piké - raspberry Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma CASUALS SHORTS - Träningsshorts - svart charcoal grå Träningskläder
Puma LIGA - Träningsshorts - svart vit Herrkläder
Puma Träningsjacka - svart Herrkläder

Viktigt!

Reebok HERO RACER BRA PAD - Sport-bh - sand Bra att bära bekvämt Träningskläder
Röhnisch COMBAT - Tights - khaki Bra att bära bekvämt Träningskläder
S.Oliver LOOSE - Shorts - stained oak Herrkläder

Kontakt

Samsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - puffins bills Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Scotch & Soda T-shirt med print - grå melange Herrkläder
Selected Homme SHHCLAYTON CREW NECK - Stickad tröja - light blå Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme SLHTHEPERFECT STRIPE O-NECK TEE - T-shirt med print - dark sapphire Herrkläder
SIKSILK ELASTIC CUFF TEE - T-shirt - bas - blå Herrkläder

Stöd FARR!

Speedo PLACEMENT PANEL JAMMER - Shorts - svart chroma blå Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry CORE - T-shirt med print - mottled svart Träningskläder
Lacoste Sport KURZARM - Piké - vit Träningskläder
Butt Lifter Pushup Trosa Shapewear
Dam T-shirt - Peace alltid billig frakt
Frank Dandy 2-Pack Boner Boxer, svart svart