J.LINDEBERG YOKO - Vindjacka - vit Träningskläder tvytap4017-Träningskläder


Lee WESTERN SLIM FIT - Skjorta - svart Herrkläder
Les Deux NORREGARD - T-shirt - bas - snow melange Herrkläder

Key Largo MIDWAY V-NECK - T-shirt med print - bottle grön Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott CONTRAST POCKET - T-shirt med print - navy cornflower blå HerrkläderLyle & Scott HOODIE - Luvtröja - blå shore HerrkläderLyle & Scott RINGER - T-shirt - bas - navy Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Lyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - navy Herrkläder
Manduka MANTRA MUSCLE TANK - Linne - indigo Bra att bära bekvämt Träningskläder
Mango EMERITOL - Skjorta - svart Herrkläder

Key Largo SODA - T-shirt - bas - grön Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mango OYSTER - Tygbyxor - sky blå HerrkläderMarc O'Polo 2 PACK - Strumpor - navy Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Marc O'Polo SHORT SLEEVE RIB DETAILS - Piké - pirate svart HerrkläderMassimo Dutti MIT KONTRASTKRAGEN - T-shirt med print - dark blå Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Kings Will Dream BOLDRON - T-shirt med print - teal Herrkläder
Massimo Dutti T-shirt - bas - dark blå Herrkläder

Kings Will Dream CLIFTON - T-shirt med print - navy vit Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Millet WANAKA - Friluftsbyxor - orion blå Träningskläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av New Look OXFORD - Skjorta - vit HerrkläderNike Performance ARTIST DFC GRAPHIC NATHAN BELL - T-shirt med print - sail HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY - Träningsjacka - svart guava ice total orange TräningskläderNike Performance DRY BLADE - T-shirt - bas - lucid grön TräningskläderNike Performance DRY PANT - Träningsbyxor - blå void vit Herrkläder

Läs mer...
Nike Performance DRY TEE BALL - T-shirt med print - vit Herrkläder
Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 6 PACK - Träningssockor - vit svart Träningskläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance STRIKE LIGHT - Träningssockor - vit HerrkläderNike Performance T-shirt - bas - light university röd heather svart HerrkläderNike Sportswear CLUB HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear Shorts - svart wolf grå vit HerrkläderNike Sportswear Tunn jacka - svart spirit teal space lila active fuchsia HerrkläderODLO MIDLAYER FULL ZIP ALAGNA - Fleecejacka - faded denim Bra att bära bekvämt Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons ONSASBJORN - Tunn jacka - dress blås Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY Play ONPZELDA CIRCULAR BUILT UP - Funktionströja - zinnia Bra att bära bekvämt Träningskläder
Patagonia NANO - Outdoorjacka - svart Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries LOGO BASIC - T-shirt med print - deep navy Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPLUS EIGHTEEN Sweatshirt - grå melange HerrkläderPolo Ralph Lauren T-shirt med print - vit HerrkläderProdukt Stickad tröja - navy Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma BIG LOGO TEE - T-shirt med print - irish grön Träningskläder
Puma ICONIC TRICOT SUIT - Träningsset - indigo bunting Träningskläder
Puma Sport-bh - ponderosa pine Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Reebok Classic INVISIBLE 3 Pack - Ankelsockor - vit Herrkläder
Resteröds JIMMY - T-shirt - bas - indigo Herrkläder
S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - tile blå Herrkläder

Kontakt

Samsøe & Samsøe BOGENSE - T-shirt med print - vit Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Scotch & Soda POCKET TEE - T-shirt - bas - dried pepper Herrkläder
Selected Homme SHDARO EMBROIDERY - Piké - trekking grön Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme SLHSLIMPEN - Kostymskjorta - grå Herrkläder
Shine Original DYED & WASHED OUT - T-shirt - bas - ivy grön Herrkläder

Stöd FARR!

Solid TRAVIS CROPPED - Tygbyxor - svart Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry Cargobyxor - sage ripstop Herrkläder
Lacoste Sport Funktionströja - vit medway navy blå Träningskläder
Bread & Boxers Hoodie, grå alltid billig frakt
Dam T-shirt - Hangover loading...
Food My Favorite Things - T-SHIRT - HERR