J.LINDEBERG VENT - Träningsshorts - navy Träningskläder tvytap4016-Träningskläder


Lee T-shirt med print - radiant gul Herrkläder
Les Deux FRENCH HOODIE - Luvtröja - rosa Herrkläder

Key Largo HELL RIDERS - T-shirt med print - khaki Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott CONTRAST - Sweatshirt - navy HerrkläderLyle & Scott FUNNEL NECK ZIP THROUGH - Huvtröja med dragkedja - true svart HerrkläderLyle & Scott PLAIN POCKET - T-shirt - bas - dusky lilac Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Lyle & Scott WAFFLE JUMPER - Stickad tröja - mid grå marl Herrkläder
Mammut T-shirt med print - galaxy Träningskläder
Mango DAKAR - Kavaj - beige Herrkläder

Key Largo MONTANA - T-shirt med print - vit Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mango OYSTER - Tygbyxor - brun HerrkläderMarc O'Polo 2 PACK - Ankelsockor - navy Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Marc O'Polo SHORT SLEEVE RAW CUT COLL - T-shirt - bas - azure blå HerrkläderMassimo Dutti MIT KONTRASTKRAGEN - Piké - Dark blå Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Key Largo THOMAS ROUND NECK - Stickad tröja - navy Herrkläder
Massimo Dutti Surfshorts - röd Herrkläder

Kings Will Dream CARLTON - Jeans Skinny Fit - lightwash Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Millet SEVAN - T-shirt med print - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av New Look Jeansshorts - light grå HerrkläderNike Performance ANKLE 2 PACK - Strumpor - vit svart TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance DRY - Funktionströja - svart vit HerrkläderNike Performance DRY ACADEMY18 PANT - Träningsshorts 3 4-längd - obsidian vit HerrkläderNike Performance DRY PANT - Träningsbyxor - svart ember glow Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance DRY TEE - T-shirt med print - nightshade light blå fury vit Träningskläder
Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - vit svart Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance SQUAD CREW FADE - Träningssockor - hyper crimson svart vit TräningskläderNike Performance T-shirt - bas - birch heather svart TräningskläderNike Sportswear CLUB FULL ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - obsidian vit Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear SHORT TRIBUTE - Shorts - svart vit HerrkläderNike Sportswear T-shirt med print - vit obsidian gul HerrkläderODLO MEN STAND UP COLLAR FULL ZIP PERFORMANCE - T-shirt med print - kale grön Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons MATT LONGY STRIPE TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY Play ONPZALLA CIRCULAR HIGH WAIST - Tights - cabaret Bra att bära bekvämt Träningskläder
Patagonia MAHNYA PANTS - Träningsbyxor - feather grå Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries Huvtröja med dragkedja - vit Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPLUS EIGHTEEN Sweatshirt - brick-röd HerrkläderPolo Ralph Lauren T-shirt med print - cruise navy HerrkläderProdukt Skjorta - light blå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma AMPLIFIED TEE - T-shirt med print - puma vit Herrkläder
Puma ICONIC TRACK PANTS - Träningsbyxor - svart Herrkläder
Puma SPORT BRALETTE - Sport-bh - chanterelle Bra att bära bekvämt Träningskläder

Viktigt!

Reebok Classic BIG LOGO TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Replika T-shirt med print - dunkelblå Herrkläder
S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - ebony Herrkläder

Kontakt

Samsøe & Samsøe BALDER - Shorts - dark sapphire Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Scotch & Soda GARMENT DYED - Piké - deep lila Herrkläder
Selected Homme SHDARO EMBROIDERY - Piké - medium grå melange Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme SLHSLIMNOLAN PRE MIX - Skjorta - light blå Herrkläder
Shimano BREAKAWAY - T-shirt med print - lila Herrkläder

Stöd FARR!

Solid Struan Zip - Kofta - grå melange Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry CAMISA - Skjorta - rosa Herrkläder
Lacoste Sport Funktionströja - pitch Herrkläder
Brea gravidträningsjacka alltid billig frakt
Dam T-shirt - Fantastisk mamma alltid billig frakt
Födelsemånad T-shirt - perfekt present - född i mars