J.LINDEBERG Tygbyxor - navy Träningskläder jl tvytap4014-Träningskläder


Lee TREND FIT TEE - T-shirt - bas - radiant gul Herrkläder
Les Deux ENCORE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Key Largo GINGER - Långärmad tröja - bottle grön Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Lyle & Scott COLOUR BLOCK - T-shirt med print - navy HerrkläderLyle & Scott CUT AND SEW - Piké - vit HerrkläderLyle & Scott PLAIN - T-shirt - bas - pollen gul Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Lyle & Scott T-shirt - bas - alpine grön marl Herrkläder
Mammut SEILE - T-shirt med print - strom Träningskläder
Mango CLAUDE - Skjorta - gul Herrkläder

Key Largo MILK - T-shirt - bas - navy Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mango OXFORD REGULAR FIT - Skjorta - röd HerrkläderMango VALLEY - Shorts - navy blå Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt med print - azure blå HerrkläderMassimo Dutti MIT ELLBOGENSCHONERN - Stickad tröja - dark blå Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Key Largo SARASOTA ROUND - Stickad tröja - forest grön Herrkläder
Massimo Dutti Strumpor - dark blå Herrkläder

Key Largo VINCE - Stickad tröja - navy Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Merc BRIGHTON - T-shirt med print - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av New Look HIGH ROLL - T-shirt - bas - dark burgundy HerrkläderNike Performance ALL IN PLUS - Tights - el dorado svart Bra att bära bekvämt TräningskläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nike Performance CUT OUT - Baddräkt - midnight navy Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance DRY ACADEMY SHORT - Träningsshorts - vit vit svart HerrkläderNike Performance DRY MILER - T-shirt med print - atmosphere grå heather vast grå Träningskläder

Läs mer...
Nike Performance DRY TEE - Funktionströja - vit Träningskläder
Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - svart vit Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance SQUAD CREW - Träningssockor - midnight navy dark obsidian vit TräningskläderNike Performance Träningsshorts - team crimson svart TräningskläderNike Sportswear CLUB FRENCH TERRY - Träningsbyxor - dark grå heather vit Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNike Sportswear PANT TRIBUTE - Träningsbyxor - light cream sail HerrkläderNike Sportswear T-shirt med print - vit HerrkläderODLO MEN PERFRORMANCE SHORTS - Tights - wispering blå Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only & Sons Långärmad tröja - cloud dancer Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY Play ONPZAIDEE CIRCULAR BRA - Sport-bh - blå tint Bra att bära bekvämt Träningskläder
Patagonia LOGO UPRISAL HOODY - Luvtröja - classic navy Träningskläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Petrol Industries BULLSEYE - Jeansshorts - bleached Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPLUS EIGHTEEN PLUS EIGHTEEN - Luvtröja - brick-röd HerrkläderPolo Ralph Lauren T-shirt - bas - smoke heather HerrkläderProdukt Skjorta - svart denim Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR Skjorta - blå denim Herrkläder
Puma AMPLIFIED TEE - T-shirt med print - orange popsicle Herrkläder
Puma ICONIC SLIM TEE - T-shirt med print - peacoat Herrkläder
Puma SPORT 6 PACK - Träningssockor - svart Träningskläder

Viktigt!

Reebok BIG LOGO - Träningsbyxor - svart Träningskläder
Replay T-shirt med print - svart Herrkläder
S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - svart Herrkläder

Kontakt

Samsøe & Samsøe ALBEE - T-shirt med print - blå cream Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Scotch & Soda CLASSIC GARMENT DYED WITH ALL OVER - Piké - navy Herrkläder
Selected Homme SHDARO EMBROIDERY - Piké - svart Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Selected Homme SLHSLIMJOSH - Skjorta - dark navy Herrkläder
Shelby & Sons THIRSK - Kostymbyxor - light grå Herrkläder

Stöd FARR!

Solid ROCK SOLID - T-shirt - bas - svart Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Superdry CAMISA - Skjorta - akio svart Herrkläder
Lacoste Sport Funktionströja - navy blå Herrkläder
Boxerkalsonger Bambu Stora Storlekar 10-Pack
Dam T-shirt - Drittsekk. alltid billig frakt
Födelsemånad T-shirt - perfekt present - född i Januari