Armani Långärmad tröja - blå scuro Herrkläder Emporio tvytap3377-Herrkläder


Jack & Jones JJI CALI SWIM - Surfshorts - svart Herrkläder
Jack & Jones JJI SURFER BOARD SOLID RIBSTOP - Surfshorts - castlerock Herrkläder

J.LINDEBERG VENT - Träningsshorts - navy Träningskläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Jack & Jones JORNEWSIDER TANK REGULAR FIT - Linne - brick röd HerrkläderJack & Jones JORWINNER - Luvtröja - lila HerrkläderJack & Jones Linne - light grå melange Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Jack & Jones Piké - off-vit Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM JPRDAVE STRIPE SLIM FIT - Skjorta - navy Herrkläder
Jack & Jones PREMIUM KÄNGURUTASCHEN SWEATHOODIE - Luvtröja - smoked pearl Herrkläder

Jack & Jones BASIC CREW NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Jack & Jones PREMIUM Skjorta - blå HerrkläderJack & Jones PREMIUM Sweatshirt - dark grå Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Jack & Jones REGULAR FIT - T-shirt med print - maritime blå HerrkläderJack & Jones Skjorta - infinity Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Jack & Jones BASIC CREW NECK - Stickad tröja - röd Herrkläder
Jack & Jones Sweatshirt - light grå Herrkläder

Jack & Jones BENJAMIN - T-shirt - bas - dark grå Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Jack & Jones T-shirt med print - total eclipse Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Joma CREW II - Teamwear - röd dark navy vit TräningskläderJOOP PAJOS - Skjorta - pastel blå HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Jordan DISTORTED SHOOTING - Funktionströja - vit TräningskläderJordan Långärmad tröja - vit gym röd TräningskläderKappa EDWIN - Sweatshirt - vit Träningskläder

Läs mer...
KARL LAGERFELD T-shirt med print - grå Herrkläder
KIOMI Jeans Skinny Fit - light blå Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Lacoste Sport TENNIS - Träningsshorts - pitch TräningskläderLee Piké - svart HerrkläderLindbergh CLASSIC WITH BELT - Tygbyxor - navy Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLuhta MARITTA - Outdoorjacka - naturweiss Bra att bära bekvämt TräningskläderLyle & Scott Piké - claret jug HerrkläderMammut NAIR JACKET MEN - Fleecejacka - surf Träningskläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mango JONA - Bomberjacka - dark navy blå Herrkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - Piké - gul Herrkläder
Merc PILL - Luvtröja - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Mustang LOGO TEE - T-shirt med print - general vit Herrkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotNike Performance DRY FULL ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - dark grå heather svart TräningskläderNike Performance DRY TEE BLOCK - T-shirt med print - vit svart HerrkläderNike Performance HERITAGE TEE - T-shirt - bas - svart Träningskläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nike Sportswear CLUB CUFFED PANT - Träningsbyxor - dark grå heather vit Herrkläder
Nike Sportswear TANK CHECK - Linne - blå void vit Herrkläder
Obey Clothing JODIE CREW - Sweatshirt - svart Herrkläder
Only & Sons GRIGORI - Träningsbyxor - dark navy Herrkläder

Viktigt!

Only & Sons ONSWF CANNES SOLID - Kostymskjorta - vit Herrkläder
Original Penguin SUPIMA - Stickad tröja - rain heather Herrkläder
Pepe Jeans EGGO REGULAR FIT - T-shirt med print - 800vit Herrkläder

Kontakt

Piazza Italia PARMLUO - Stickad tröja - grå melange Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Pier One Linne - vit Herrkläder
Pier One T-shirt med print - grön Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Polo Ralph Lauren STRIPE 3 PACK - Strumpor - grå navy Herrkläder
Produkt Stickad tröja - brun Herrkläder

Stöd FARR!

PULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt - bas - rosa Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

PULL&BEAR MIT SEITLICHEM - Shorts - svart Herrkläder
Jack & Jones JCOSTANFORD CAMP - Stickad tröja - cloud dancer Herrkläder
Superdry Träningsshorts - vit Träningskläder
The North Face CLASS TRUNK - Träningsshorts - dark blå Träningskläder
The North Face TRAIN LOGO - Träningsjacka - juicy röd Bra att bära bekvämt Träningskläder