Barbara blouse Ögrönlar Kaffe tvrcyl3542-Damkläder


Marni T-shirt - bas - röd Vackra billiga damkläder
Masai Bladys top Ögrönlar

Mads Nørgaard Sportina Budina Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Masai Nadra dress KlänningarMasai Pepsan capri ByxorMatinique Break N Ytterkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Matinique Sage Swim Solid Swim Badkläder
Max & Co. CAMELIA Byxor
Max & Co. DIACONO Ögrönlar

Mads Nørgaard Urnes Skals Ögrönlar

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Max Mara Leisure BOREL KjolarMbyM FABIOLA - Parkas - blå bell Vackra billiga damkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Mint&berry Fodralklänning - dark röd Vackra billiga damkläderMint&berry Vardagsklänning - dark blå Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mads Nørgaard Vita Bikinna Frill Badkläder
Minus Everly blouse Ögrönlar

Mads Nørgaard Work Cotton Cory Ytterkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Minus Tari pants Byxor

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Monki MADS - Långärmad tröja - khaki Vackra billiga damkläderMorris Clifford Club Collar Shirt ÖgrönlarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Morris Lady Linley Knit ÖgrönlarMOS MOSH Sumner Deco Jeans JeansMyMo Sweatshirt - grå Vackra billiga damkläder

Läs mer...
Napapijri BONTHE - Huvtröja med dragkedja - grå melange Vackra billiga damkläder
New Balance LONGSLEEVE - Funktionströja - athletic grå Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nike Performance Funktionströja - vit svart Vackra billiga damkläderNike Performance TECH PACK LONG SLEEVE TOP - Långärmad tröja - oil grå svart Vackra billiga damkläderNN07 Barca 6120 Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättNoa Noa BASIC - Kofta - medium grå melange Vackra billiga damkläderNoisy May NMMAGIC VISCOSE PANTS - Tygbyxor - svart flowers Vackra billiga damkläderNotes du Nord Irena Coat Ytterkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
NYX PROFESSIONAL MAKEUP PRO KABUKI BRUSH Smink

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ODD MOLLY look around l s top Ögrönlar
ODD MOLLY sway blouse Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

ONLY ONLAMBER HIGH LOW TEE - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotONLY Play ONPZELDA CIRCULAR HIGH WAISTED - Tights - blå tint Vackra billiga damkläderOscar Jacobson Cole Rollneck ÖgrönlarPanos Emporio SHIMMER OLYMPIA Badkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Peak Performance W TECH J Ytterkläder
Pieces OBERTEIL LANGÄRMELIGES - Stickad tröja - brun Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Polo Ralph Lauren Big & Tall Classic Fit Plaid Twill Shirt Ögrönlar
Polo Ralph Lauren REVERSIBLE TALL TRIANGLE - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder
POSTYR POSJOHANNA BLAZER Ytterkläder

Kontakt

Pulz Jeans Karolina Highwaist Straight Jeans

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Puma CROPPED LOGO TEE - T-shirt med print - russet orange Vackra billiga damkläder
Puma SHORTS - Träningsshorts - svart Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Rag & bone FIT 3 S S BEACH SHIRT Ögrönlar
Reebok Classic CREW - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

Stöd FARR!

Reebok OS THERMO SEAMLESS TIGHT Leggings & tights

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Résumé Montana dress Klänningar
Marc O'Polo GARMENT DYED HOODED - Parkas - burnt olive Vackra billiga damkläder
Soyaconcept SC SARONA Ögrönlar
Starter ST WILL DEEP WISTERIA CRRT Ytterkläder
STINE GOYA Luca, 329 Lyrics Viscose Byxor