London Yera Tan bruna Skor Online Fly npoepo3143-Böter Skor

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Henri Lloyd Banbury Trainer Navy blåa Skor Online
Henri Lloyd Bromley Wmns skor Offvit vita Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

London Yera Tan bruna Skor Online Fly npoepo3143-Böter Skor

Gulliver 423 1352 svart lila Skor Online

Hope Billie skor vit vita Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Hoss Sandal beige Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Hugo Hugo Boss C Dresspat Patent svart svarta Skor Online Gulliver 423 5015 vit gråa Skor Online
Hugo Hugo Boss Pariss Cheb svart svarta Skor Online
Hummel Deuce Court Princess Jr vit vita Skor Online

Gulliver 429 6761 Navy blå blåa Skor Online

Hummel Slimmer Slim stadil India Ink blåa Skor Online

Kontakt

Gulliver 435 0113 Waterproof Softshell rosa rosa Skor Online
Jack & Jones Greg Leather Chelsea Anthracite gråa Skor Online
Jack & Jones Spider Canvas grå Melange blåa Skor Online
Jana 24323 24 Pepper bruna Skor Online