D Formosa Taupe beige Skor Online Geox npoepo3571-Böter Skor

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Ilse Jacobsen Rub 90 svart gråa Skor Online
Ilse Jacobsen Rub320 fa vit blå 637 blåa Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

D Formosa Taupe beige Skor Online Geox npoepo3571-Böter Skor

Hunter Woherrar Orig Tall Rhodonite rosa rosa Skor Online

Ilves 758261 brun bruna Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Iron Fist Creepy rosa rosa Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Irregular Choice grön Fly beige Skor Online Hunter Woherrar Original Chelsea Ocean blå turkosa Skor Online
Jack & Jones Gobi Cognac bruna Skor Online
Jack & Jones Manson Java bruna Skor Online

Hunter Woherrar Original Tall Military röd röda Skor Online

Jack & Jones Trent Bright vit vita Skor Online

Kontakt

Hush Puppies Erik Moccasin Bow Taupe beige Skor Online
Kavat Sörby rosa gråa Skor Online
Kavat Vika EP svart svarta Skor Online
Keds Ch TS Bleach Dot Dk Denim blåa Skor Online