Petrol Industries SEAHAM - Jeans slim fit - bleached denim Herrkläder tvytap1636-Herrkläder


Nike Performance M NK DNA - Träningsshorts - svart vit Träningskläder
Nike Performance PANT - Träningsbyxor - vit Herrkläder

Only & Sons ONSFARRELL - Träningsbyxor - svart Herrkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Nike Performance THERMAFLEX SHOWTIME SHORT - Träningsshorts - svart heather svart TräningskläderNike Performance T-shirt med print - club guld Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Sportswear AIR HOODIE - Huvtröja med dragkedja - university röd Herrkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Nike Sportswear CLUB JOGGER - Träningsbyxor - night maroon vit Herrkläder
Nike Sportswear HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder
Nike Sportswear TANK - Linne - vit university röd Herrkläder

Your Turn Active Luvtröja - dark grå mel Träningskläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Nike Sportswear Träningsbyxor - oil grå svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNN07 PIMA TEE - T-shirt - bas - vit Herrkläder Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",ODLO JACKET CORE LIGHT - Löparjacka - faded denim diving navy HerrkläderOLYMP Luxor REGULAR FIT - Skjorta - vit Herrkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Selected Homme Skjorta Light blå
Only & Sons ONSBASIC HOODIE UNBRUSHED - Luvtröja - olive night Herrkläder

Benetton Skjorta - svart Herrkläder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Only & Sons ONSLINUS PANT - Tygbyxor - svart Herrkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Peak Performance ORIGINAL - Luvtröja - blå steel TräningskläderPetrol Industries BULLSEYE - Jeansshorts - bleached HerrkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Petrol Industries Sweatshirt - blå HerrkläderPier One 5 PACK - T-shirt - bas - mottled blå HerrkläderPier One Kostymväst - mottled grå Herrkläder

Läs mer...
Pier One Shorts - khaki Herrkläder
Pier One T-shirt - bas - röd Herrkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Produkt PKTGMS SPLIT STRIPE TEE POCKET - T-shirt med print - ensign blå HerrkläderPULL&BEAR BASIC-BERMUDAS ZUM JOGGING - Shorts - grå HerrkläderPULL&BEAR Jeansshorts - blå Herrkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPULL&BEAR MIT KAPUZE UND SLOGAN - Sweatshirt - svart HerrkläderPULL&BEAR MIT TASCHE - T-shirt - bas - gul HerrkläderPULL&BEAR T-shirt med print - orange Herrkläder att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma FärgBLOCK LEGGINGS - Tights - harbour blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Puma REBEL SHORTS - Träningsshorts - svart Herrkläder
rödefined Rebel CASTLE TEE - T-shirt - bas - svart Herrkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Reebok OMBRE CROP - Linne - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSchöffel PANTS SEOUL - Cargobyxor - sargasso sea HerrkläderSelected Homme BASIC -CREW NECK - Sweatshirt - light grå melange HerrkläderSelected Homme Shorts - grå Herrkläder ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Solid GAYLIN - T-shirt - bas - vit Herrkläder
Superdry ACTIVE - T-shirt med print - cool olivgrön Träningskläder
Superdry HIGH FLYERS HYPER CLASSICS LITE TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder
Superdry Linne - orange Herrkläder

Viktigt!

Superdry orange LABEL - T-shirt - bas - woodland grön Herrkläder
Superdry Shorts - navy blå Herrkläder
Superdry Träningsshorts - vit Träningskläder

Kontakt

Superdry WORLD WIDE - Shorts - bristol blå Herrkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

The North Face M LIGHT FULLZIP HOOD - Huvtröja med dragkedja - grå svart Träningskläder
Tiger of Sweden DAIN - Långärmad tröja - vit Herrkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Umbro CONTRAST SHORT - Träningsshorts - navy peony brilliant vit Träningskläder
Vans LEFT CHEST LOGO TEE - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Stöd FARR!

Weekday ZIP - Träningsjacka - beige Herrkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Yogasearcher CRYSTAL - Tights - agate Bra att bära bekvämt Träningskläder
BOSS PRIME - Piké - open lila Herrkläder
Sexy Lace Floral Bralette BH alltid billig frakt
Strumpbyxor - röda alltid billig frakt
Tina denim dungaree jeans shorts (27) sista exemplaret