för Opel Vauxhall Astra G bak 66522 Spiralfjäder Apex tvjwso10461-Sport-outdoor


Senator 495 1466 brun bruna Skor Online
Senator 497 3105 Comfort Sock Navy blåa Skor Online

Frank Wright Marris svart gråa Skor Online

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Shepherd Jessica Chestnut beige Skor OnlineYogaWheel, Abilica alltid billig fraktKarrimor Running Löparjacka Dam alltid billig frakt sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Pure2Improve Dubbelsidig taktikplatta för futsal 35x22 cm P2I100
VidaXL Klösträd 184 cm beige med tassavtryck
Police 3W LED Ficklampa alltid billig frakt

Kavat Brändås EP Khaki bruna Skor Online

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.VidaXL Katträd med klöspelare i sisal 138 cm beigeTectake Klösträd katt klösmöbel Hansi beige vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tectake Klösträd Lilou grå alltid billig fraktBrennenstuhl reseadapterkit, EU - 150 länder , jordad, petskydd, eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lola Ramona Ava svart röd vit röda Skor Online
Dryckeshållare svart Swan (uppblåsbar)

Nike Air Huarache Run Ultra vit vit vit vita Skor Online

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

2X CANBUS C5W SV8,5 Festoon 3 LED 5050 36mm- Vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av OSRAM Xenarc Night Breaker Laser D2SBeeztees Bollslunga med 2 tennisbollar blå 625070CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Intex Luftmadrass Deluxe Single High 64709UA BGS Jet 2017 1296009-500 alltid billig fraktVidaXL Campingstolar 2 st hopfällbara blå

Läs mer...
Asics Gelchallenger 11 Clay alltid billig frakt
Kappa Gizeh K 260597K-7210 alltid billig frakt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Lamborghini Termos alltid billig fraktVauxhall Termos alltid billig fraktAsics Gel-Quantum 180 4 GS 1024A020-020
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBlåsrör med pilar Combat Set -Tornado TubezLuftmadrass Angry Birds alltid billig fraktCamp Gear Sovsäck Comfort Deluxe 220x90 cm grå och blå 3605766 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TRIXIE Hörnsten 27x21x27 cm polyesterharts 76208

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LED Autolamps Interiörlykta LED 10 cm opak 1016-12 Opaque
TRIXIE Kattkoja Alicia 48x48x38 cm 44430

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Beeztees Hundhalsband Rock Star läder svart 40 mm 31-41 cm 74583

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCameo New Looxs Kurirväska 12 L blommönstrad svart RT0922Adidas Messi 15.4 FXG J B26956 alltid billig fraktLuftgevärskulor Diabolo 4,5 mm 500 styck ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
VidaXL Bilmattor set 4 delar för Ford Fiesta V
Nike Manoa Lth Gs AJ1280-700 alltid billig frakt
Pratts retroväska, 4 färger alltid billig frakt
VidaXL Kulfång med hållare för måltavla 14 cm + 100 st måltavlor

Viktigt!

Outwell Markis Touring Canopy Large grå 300x320x210 cm 110819
Nijdam Hockeyskridskor Storlek 44 0089-ZZB-44
Classic 3 Massagebänk RESTPRO® alltid billig frakt

Kontakt

ONLY Play ONPZAIDEE CIRCULAR - Tights - dark grå melange

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Reebok FLEXAGON TR - Gym- & träningskor - svart röd rosa vit
ONLY Play ONPLUNA TRAINING - Funktionströja - svart

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Nike Performance ALL IN PLUS - Tights - el dorado svart
Boss grön Hugo Boss Lighter_lowp_mxme svart gråa Skor Online

Stöd FARR!

Bronx BX340 bruna Skor Online

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Bugatti 68J4931 rosa rosa lila Skor Online
Noodles Cruizer bruna Skor Online
Converse All Star Ember Boot Hi svart svart svart svarta Skor Online
Converse Chuck Taylor All Star Hi Canvas svart svarta Skor Online
Converse CT HI Old Old guld svart blåa Skor Online