Puma Rebel Basic - Svart - Herr T-shirt Tee tybyzx1920-Herrkläder


South Beach Blommiga badshorts
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Vero Moda A-linjekjol - grön Vackra billiga damkläder

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Whyröd Maxiklänning Dash Bouquet Dress - Röd - Dam

SMHI Varning

South Beach Fiesta Mixa och matcha Strandsarong
18 MAJ 2019 Skrivet av :
South Beach Strandset med smockad topp och byxor
Soyaconcept DENA STRIPE - Jerseyklänning - navy combi Vackra billiga damkläder SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Soyaconcept ROXY - Tunika - navy combi Vackra billiga damkläder
Spanx COLLECTION - Shapewear - vintage rosa Vackra billiga damkläder
Spanx LUXE - Strumpbyxor - very svart Vackra billiga damkläder 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Spanx Shapingtrosa Higher Power - Svart - Dam
Sparkz FILUCA - blås - pastel lila Vackra billiga damkläder
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Speedo Bikini Hydractive 2 Piece - Svart - Dam Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Spring Maternity SHORT SLEEVES BRIANA - T-shirt med print - grå Vackra billiga damkläder
Fortsätt läsa
Stay In Place Pad Sports Bra C D BH ar

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Stella Nova Adele Ögrönlar
Stig P Lola Sweat Ögrönlar 14 MAJ 2019 Skrivet av :
STINE GOYA Kalle, 505 Striped Knit Ögrönlar Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Stradivarius Beige virkad klänning med knappar framtill
Fortsätt läsa
Stradivarius Manchesterbyxor med mamma-passform

Varför varna för kontroller

Stradivarius Svart t-shirt med blommigt motiv
Stradivarius Bomberjacka - blå Vackra billiga damkläder 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Stradivarius Långärmad tröja - beige-mottled Vackra billiga damkläder
Fortsätt läsa
Stradivarius MIT KAROMUSTER - Blazer - grå Vackra billiga damkläder
Stradivarius MIT V-AUSSCHNITT - blås - light blå Vackra billiga damkläder
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Stradivarius T-shirt - bas - beige Vackra billiga damkläder
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Studio blås i lager på lager - Vit - Dam
Stylein Byxor Bogar - Natur - Dam
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Superdry Badshorts med sidologga och kamouflagemönster
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Superdry Surplus Grå cargobyxor med smal passform

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Superdry Badshorts Photographic Volley Swim Short - Multi - Herr Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Superdry CUBA SPIRIT - Shorts - navy Vackra billiga damkläder
Pieces PCDAISY - Skjorta - warm sand Vackra billiga damkläder

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Superdry JADE ROOKIE 4 POCKET JACKET Ytterkläder
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Superdry Linne - optic Vackra billiga damkläder Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
PULL&BEAR MIT STREIFENPRINT - T-shirt med print - vit svart Vackra billiga damkläder
Superdry orange LABEL - T-shirt - bas - fade rosa Vackra billiga damkläder 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Superdry RAIDALLINEN MILA-MIDIMEKKO - Jerseyklänning - svart vit Vackra billiga damkläder
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
River Island Mönstrad klänning med smala axelband
Superdry Sport ACTIVE LAYER BRA BH ar
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Second Female Byxa Elis - Svart - Dam
Superdry Tights - dark grå Vackra billiga damkläder

Danstävling i Älvsbyn lockade

Superdry Vardagsklänning - orange Vackra billiga damkläder EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Ted Baker Evaissa Bikiniögrönl med snörpanel
Svea Dunparkas Miss Smith - Svart - Dam
Swegmark Bh Glorify - Svart - Dam
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Vila Maxikjol viCava Maxi Skirt - Svart - Dam
Ted Baker Velrano Blommig cover up
TFNC Vit långärmad crop top med omlott och knytning framtill del av set
The East Order Amy Miniklänning 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
The North Face röd Box Svart t-shirt
Theory OVERLAY.LUXE LINEN Ytterkläder
Tiger of Sweden DAFNE 2 Klänningar 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Tiger of Sweden Jeans Jeans Slim - Blå - Herr 1
PULL&BEAR MIT GERIPPTEM STEHKRAGEN - T-shirt - bas - gul Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMAVA PLAIN Färg - T-shirt - bas - lavendula Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMFLY BOX TOP - T-shirt med print - night sky Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMMONICA - blås - night sky Vackra billiga damkläder