Reebok lila sweatshirt i modell med logga framtill Endast hos klassisk centrerad tybyzx2120-Herrkläder


STINE GOYA Fantastique, 479 Drapy Jersey Klänningar
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Vero Moda Petite Blommiga ankellånga byxor med vida ben

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Y.A.S Geometriskt mönstrad smockklänning i midimodell

SMHI Varning

STINE GOYA Mariguld, 520 Checkeröd Poly Kjolar
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Storm & Marie NAP V Ögrönlar
Stradivarius Flerfärgad blommig jumpsuit med bardotringning och smock SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Stradivarius Manchesterbyxor med mamma-passform
Stradivarius STR Funktionsbyxa med knytning i midjan
Stradivarius Vit blazer med rynkad ärm del av set 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Stradivarius blås - röd Vackra billiga damkläder
Stradivarius Jeansshorts - svart denim Vackra billiga damkläder
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Stradivarius Linne - mustard gul Vackra billiga damkläder Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Stradivarius MIT KAROMUSTER - Blazer - grå Vackra billiga damkläder
Fortsätt läsa
Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - dark-blå denim Vackra billiga damkläder

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Stradivarius Skjorta - coral Vackra billiga damkläder
Stradivarius T-shirt med print - röd Vackra billiga damkläder 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Strenesse PANTS NEW PERI ANCLE - Tygbyxor - navy Vackra billiga damkläder Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Stutterheim Holma Print Ytterkläder
Fortsätt läsa
Stylein Tröja Elita Sweater - Svart - Dam

Varför varna för kontroller

Superdry Grå cargobyxor med muddar
Superdry Sweatshirt med rund halsringning och regnbågslogga 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Superdry ATHLETIC ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - city lime Vackra billiga damkläder
Fortsätt läsa
Superdry Cocktailklänning - copper Vackra billiga damkläder
Superdry HELENA - blås - khaki Vackra billiga damkläder
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Superdry KATALINA APRON DRESS Klänningar
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Superdry Luvtröja - dark mottled Vackra billiga damkläder
Superdry orange LABEL - Huvtröja med dragkedja - vit Vackra billiga damkläder
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Superdry PREMIUM UNIVERSTY OXFORD S S SHIRT Ögrönlar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Superdry SOPHIA - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Superdry SUPERDRY - T-shirt - bas - city neon rosa Vackra billiga damkläder Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Superdry Tränings-t-shirt Core Taped Tee - Svart - Herr
Polo Ralph Lauren - Marinblå tröja med rund halsringning och spelarlogga

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Superdry VINTAGE LOGO TRI TEE
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Svea Monaco Tee Ögrönlar Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Puma REBEL RELOAD TANK - Linne - puma svart Vackra billiga damkläder
Swegmark Mjuk-bh Clean Shape från Swegmark - Svart - Dam 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Ted Baker Velrano Blommig cover up
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Röhnisch MIKO TIGHTS Leggings & tights
TFNC Röd plisserad maxiklänning med hög krage
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Selected Homme Joggingbyxor med smal passform
The Couture Club Ribbad t-shirt med logga

Danstävling i Älvsbyn lockade

The North Face Fine Vit långärmad t-shirt EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Tiger of Sweden FARRELL Ögrönlar
The North Face RISE ALIGN JOGGER - Friluftsbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Tiger of Sweden blås Mere 2 - rosa - Dam
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Vila VIJULIE SKIRT Kjolar
Tiger of Sweden Jacka Letho - Grå - Dam
Tiger of Sweden Jeans PISTOLERO Jeans
Tiger of Sweden LOANELLA 2 Byxor 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Tiger of Sweden Topp Giedre Top - Vit - Dam
Topshop JAMIE NEW - Jeans Skinny Fit - svart denim Vackra billiga damkläder
Topshop SEAMLESS TRICROP - Topp - svart Vackra billiga damkläder 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Tretorn Regnkappa PU Parka - rosa - Dam 1
Puma CROPPED LOGO TEE - T-shirt med print - sodalite blå Vackra billiga damkläder
Versace Jeans T-shirt med guldfärgad logga
Vila A-linjekjol - dark blå Vackra billiga damkläder
Vila Cardigan viPlace Knit - Natur - Dam